Hazai PR-siker: #tetrischallange

Gratulálunk a Klubunk PR-os csapatának, Csula-Albert Andreának és Szalay Csillának!

Miért?
Bekerültünk a nyomtatott Toastmasters magazinba!

Igen – ez volt az a kép! Forrás: https://www.toastmasters.org/magazine/magazine-issues/2020/feb/snapshot

A cikk szövege “Members of PestBeszéd Toastmasters of Budapest, Hungary, create a “Tetris Challenge” photo. The grid format, a nod to the 1980s video puzzle Tetris, was adopted by emergency service professionals to visually organize the equipment they use on jobs. The Tetris Challenge is now a photo trend among global emergency units. This club created its own Tetris image, placing people and meeting props in logical order.

Magyarul: “A Pestbeszéd Klub tagjai Budapestről, Magyarországról – elkészítették a “Tetrisz Kihívás” fényképet. A táblázatszerű elrendezés utal az 1980-as videojátékra, melyet “tetrisz”-ként ismertünk. Eredetileg a vészhelyzet-elhárító szakemberek használták arra, hogy egy képen bemutassák milyen eszközöket használnak a munkájukhoz. A “Tetrisz kihívás” mára világszerte elterjedt a veszélyhelyzet-elhárító egységek online kommunikációjában. Ennek mintájára a Klub elkészítette a saját Tetrisz képét, melyen a klasszikus klubest szereplők ebbe a logikába illeszkednek.”

Somogyi Balázs fényképe – köszi, Balázs!

A képen szerepelnek az est kellékei, és a klasszikus ültetett székes elrendezésben jelennek meg vendégeink, érdeklődők, tagok és az elnökség néhány lelkes tagja. Tudomásunk szerint nem került még be a nyomtatott újságba ilyen sok tagot ábrázoló kép még hazai Klubról. Az Instagramon is “nagyot ment” a kép, világszerte osztották – ez a legnagyobb elérésű bejegyzésünk.

Kövess minket Instán, ha használod: https://www.instagram.com/pestbeszed/
Kellemes lesz, ha eljössz! Tudod: csütörtök 19:00 – és csak magadat add!

Szólj hozzá!