Mindenki tét nélkül kipróbálhatja magát és feszegetheti saját határait

Folytatódik a 𝗛𝗮 𝗲́𝗻 𝗲𝘇𝘁 𝗮 𝗸𝗹𝘂𝗯𝗿𝗼́𝗹 𝗲𝗹𝗺𝗲𝘀𝗲́𝗹𝗲𝗺… sorozatunk melyben minden hétfőn egy új tagunk mesél a klubban szerzett tapasztalatairól, élményeikről.

Sorozatunkkal szeretnénk betekintést adni az érdeklődőknek és bemutatni milyen lehetőségek nyílnak meg az újonnan csatlakozóknak a Pestbeszéd klubban és a nemzetközi Toastmasters mozgalomban.

A harmadik részben Csiszár Veronika, klubunk jelenlegi elnöke válaszol három kérdésre.

𝘔𝘪𝘦́𝘳𝘵 𝘢𝘫𝘢́𝘯𝘭𝘢𝘯𝘢́𝘥 𝘮𝘢́𝘴𝘰𝘬𝘯𝘢𝘬, 𝘩𝘰𝘨𝘺 𝘤𝘴𝘢𝘵𝘭𝘢𝘬𝘰𝘻𝘻𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘢 𝘬𝘭𝘶𝘣𝘩𝘰𝘻?

A Toastmasters egyik legnagyobb előnye, hogy hétről-hétre van alkalom kiállni a színpadra, ahol többek között a nyilvános beszéd- és vezetői készségek elsajátítására van lehetőség. Emellett az egyik kedvenc részem a közösség ereje. Az estek után maradunk és beszélgetünk a hétköznapi történésekről vagy éppen az élet nagy dolgairól. A magyar Toastmasters részeként fantasztikus embereket lehet megismerni, nem csak a PestBeszéd falai között, hanem más magyar- és külföldi klubokban is. Élmény ennek a részesének lenni.

𝘏𝘰𝘨𝘺𝘢𝘯 𝘴𝘦𝘨𝘪́𝘵𝘩𝘦𝘵 𝘢 𝘛𝘰𝘢𝘴𝘵𝘮𝘢𝘴𝘵𝘦𝘳𝘴 𝘮𝘰𝘻𝘨𝘢𝘭𝘰𝘮 𝘢 𝘵𝘢𝘨𝘰𝘬𝘯𝘢𝘬 𝘢 𝘯𝘺𝘪𝘭𝘷𝘢́𝘯𝘰𝘴 𝘣𝘦𝘴𝘻𝘦́𝘥 𝘬𝘦́𝘴𝘻𝘴𝘦́𝘨 𝘧𝘦𝘫𝘭𝘦𝘴𝘻𝘵𝘦́𝘴𝘦́𝘣𝘦𝘯?

A klubtagság egy játszóteret nyit ki a tagok előtt, ahol mindenki tét nélkül kipróbálhatja magát és feszegetheti saját határait minden csütörtökön. A fejlődést versenyek, a mentorprogram, táborok, képzések és a közösség egyaránt támogatják.

𝘛𝘦 𝘩𝘰𝘷𝘢́ 𝘴𝘻𝘦𝘳𝘦𝘵𝘯𝘦́𝘭 𝘦𝘭𝘫𝘶𝘵𝘯𝘪 𝘢 𝘴𝘻𝘦𝘳𝘷𝘦𝘻𝘦𝘵 𝘴𝘦𝘨𝘪́𝘵𝘴𝘦́𝘨𝘦́𝘷𝘦𝘭?

Az elmúlt 3 év rengeteg meghatározó pillanatot tartogatott számomra. Legyen szó táborszervezésről, estek megvalósításáról, versenyen való indulásról vagy éppen egymásért szurkolásról. Azt hiszem nem lesz ez másként a következő évben sem. Vezetni egy lelkes elnökséget, egy kiemelkedő klubot egy ilyen kihívásokkal teli időszakban mindenképpen meghatározó lehetőséget tartogat.

Szólj hozzá!