Mindenki tét nélkül kipróbálhatja magát és feszegetheti saját határait

Folytatódik a ?? ?́? ??? ? ??????́? ??????́???… sorozatunk melyben minden hétfőn egy új tagunk mesél a klubban szerzett tapasztalatairól, élményeikről.

Sorozatunkkal szeretnénk betekintést adni az érdeklődőknek és bemutatni milyen lehetőségek nyílnak meg az újonnan csatlakozóknak a Pestbeszéd klubban és a nemzetközi Toastmasters mozgalomban.

A harmadik részben Csiszár Veronika, klubunk jelenlegi elnöke válaszol három kérdésre.

???́?? ???́?????́? ??́??????, ???? ?????????????? ? ????????

A Toastmasters egyik legnagyobb előnye, hogy hétről-hétre van alkalom kiállni a színpadra, ahol többek között a nyilvános beszéd- és vezetői készségek elsajátítására van lehetőség. Emellett az egyik kedvenc részem a közösség ereje. Az estek után maradunk és beszélgetünk a hétköznapi történésekről vagy éppen az élet nagy dolgairól. A magyar Toastmasters részeként fantasztikus embereket lehet megismerni, nem csak a PestBeszéd falai között, hanem más magyar- és külföldi klubokban is. Élmény ennek a részesének lenni.

?????? ????́???? ? ???????????? ???????? ? ???????? ? ??????́??? ?????́? ??́????́? ?????????́??́????

A klubtagság egy játszóteret nyit ki a tagok előtt, ahol mindenki tét nélkül kipróbálhatja magát és feszegetheti saját határait minden csütörtökön. A fejlődést versenyek, a mentorprogram, táborok, képzések és a közösség egyaránt támogatják.

?? ????́ ????????́? ??????? ? ????????? ????́???́??́????

Az elmúlt 3 év rengeteg meghatározó pillanatot tartogatott számomra. Legyen szó táborszervezésről, estek megvalósításáról, versenyen való indulásról vagy éppen egymásért szurkolásról. Azt hiszem nem lesz ez másként a következő évben sem. Vezetni egy lelkes elnökséget, egy kiemelkedő klubot egy ilyen kihívásokkal teli időszakban mindenképpen meghatározó lehetőséget tartogat.

Szólj hozzá!