Biztatás és rengeteg építő kritika

Folytatódik a ?? ?́? ??? ? ??????́? ??????́???… sorozatunk.

A mai epizódban a kérdések gazdája viszi vásárra a bőrét, de a cél továbbra is változatlan: bemutatni a klub életét és kedvet csinálni ahhoz, hogy Te is ellátogass hozzánk.

A hetedik részben Tóth Árpád. azaz jómagam a klub PR-ért felelős alelnöke mesélek arról miért is érdemes kipróbálni magatokat a színpadon.

???́?? ???́?????́m ??́??????, ???? ?????????????? ? ????????

Hétről-hétre kiállok a színpadra valamilyen formában és rendszeresen azt tapasztalom, hogy rendkívül sok biztatást és rengeteg építő kritikát vihetek haza magammal. Az itt tanult képességeket közvetlenül is tudom hasznosítani a munkában. De ez mind semmit sem érne, ha nem egy kiválóan összekovácsolódott és az új tagokat is tárt karokkal fogadó közösségne érkeznék minden esten.

?????? ????́???? ? ???????????? ???????? ? ???????? ? ??????́??? ?????́? ??́????́? ?????????́??́????

A tagsággal együtt jár, hogy a világ bármely pontján is járjon az ember lesz egy klub a közelben ahol tárt karokkal fogadnak. A klubéleten keresztül számtalan új embert ismerhetsz meg és tanulhatsz tőlük. Több beszéd verseny bajnokkal vagy hivatásos szónokkal is találkozhatsz a klubokban, így közvetlenül a legjobbaktól sajátíthatod el a nyilvános beszéd mesterségét.

H???́ ????????́k ??????? ? ????????? ????́???́??́????

Dédelgetett álmom, hogy egyszer egy TED színpadon adjak elő. Hosszú út lesz, de ilyen háttérrel semmi sem lehetetlen!

Szólj hozzá!