Biztatás és rengeteg építő kritika

Folytatódik a 𝗛𝗮 𝗲́𝗻 𝗲𝘇𝘁 𝗮 𝗸𝗹𝘂𝗯𝗿𝗼́𝗹 𝗲𝗹𝗺𝗲𝘀𝗲́𝗹𝗲𝗺… sorozatunk.

A mai epizódban a kérdések gazdája viszi vásárra a bőrét, de a cél továbbra is változatlan: bemutatni a klub életét és kedvet csinálni ahhoz, hogy Te is ellátogass hozzánk.

A hetedik részben Tóth Árpád. azaz jómagam a klub PR-ért felelős alelnöke mesélek arról miért is érdemes kipróbálni magatokat a színpadon.

𝘔𝘪𝘦́𝘳𝘵 𝘢𝘫𝘢́𝘯𝘭𝘢𝘯𝘢́m 𝘮𝘢́𝘴𝘰𝘬𝘯𝘢𝘬, 𝘩𝘰𝘨𝘺 𝘤𝘴𝘢𝘵𝘭𝘢𝘬𝘰𝘻𝘻𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘢 𝘬𝘭𝘶𝘣𝘩𝘰𝘻?

Hétről-hétre kiállok a színpadra valamilyen formában és rendszeresen azt tapasztalom, hogy rendkívül sok biztatást és rengeteg építő kritikát vihetek haza magammal. Az itt tanult képességeket közvetlenül is tudom hasznosítani a munkában. De ez mind semmit sem érne, ha nem egy kiválóan összekovácsolódott és az új tagokat is tárt karokkal fogadó közösségne érkeznék minden esten.

𝘏𝘰𝘨𝘺𝘢𝘯 𝘴𝘦𝘨𝘪́𝘵𝘩𝘦𝘵 𝘢 𝘛𝘰𝘢𝘴𝘵𝘮𝘢𝘴𝘵𝘦𝘳𝘴 𝘮𝘰𝘻𝘨𝘢𝘭𝘰𝘮 𝘢 𝘵𝘢𝘨𝘰𝘬𝘯𝘢𝘬 𝘢 𝘯𝘺𝘪𝘭𝘷𝘢́𝘯𝘰𝘴 𝘣𝘦𝘴𝘻𝘦́𝘥 𝘬𝘦́𝘴𝘻𝘴𝘦́𝘨 𝘧𝘦𝘫𝘭𝘦𝘴𝘻𝘵𝘦́𝘴𝘦́𝘣𝘦𝘯?

A tagsággal együtt jár, hogy a világ bármely pontján is járjon az ember lesz egy klub a közelben ahol tárt karokkal fogadnak. A klubéleten keresztül számtalan új embert ismerhetsz meg és tanulhatsz tőlük. Több beszéd verseny bajnokkal vagy hivatásos szónokkal is találkozhatsz a klubokban, így közvetlenül a legjobbaktól sajátíthatod el a nyilvános beszéd mesterségét.

H𝘰𝘷𝘢́ 𝘴𝘻𝘦𝘳𝘦𝘵𝘯𝘦́k 𝘦𝘭𝘫𝘶𝘵𝘯𝘪 𝘢 𝘴𝘻𝘦𝘳𝘷𝘦𝘻𝘦𝘵 𝘴𝘦𝘨𝘪́𝘵𝘴𝘦́𝘨𝘦́𝘷𝘦𝘭?

Dédelgetett álmom, hogy egyszer egy TED színpadon adjak elő. Hosszú út lesz, de ilyen háttérrel semmi sem lehetetlen!

Szólj hozzá!